Bergsgatan 66

Sundsvall
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsgatan 66, Sundsvall


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i tvåplanslägenhet uthyres
Vi är ett par som bor i en 6a på 180 kvm tillsammans med våra två barn. Vi har tidigare testat hyra ut ett rum till en student på vår övervåning, vilket fungerade bra så nu tänker vi testa på det igen. Det gäller ett omöblerat rum med snedtak och bra förvaringsutrymmen. Vi i familjen brukar inte vara på övervåningen eftersom den ligger lite separat ifrån vår lägenhet, trappen till vår ytterhall fortsätter upp till övervåningen kan man säga, så man träffar inte på varandra så ofta. På nedervåningen finns fyra rum och kök där vi i familjen bor.

På övervåningen finns , förutom en stor hall som Du/Ni kan använda, kyl, frys och mikro. På nedervåningen där vi bor, finns gemensamt badrum samt möjlighet till kokmöjligheter om behov föreligger. Tvättmaskin finns i badrummet och kan användas vid behov . Det finns tvättstuga i källaren som går att använda. I köket finns diskmaskin.

Coop och Ica finns ca 800 m bort . 900 m till centrum och 900 m till
Mittuniversitetet .

Rummet hyrs ut för 3000:- I hyran ingår el, värme och trådlöst internet med fiber. Inflyttning efter överenskommelse .

Vid intresse av rummet - hör av dig till mig via mail och berätta lite om dig själv!

Du som söker ska vara en skötsam, trevlig och lugn person. Vi kommer be om utdrag från belastningsregister innan eventuell inflyttning. Rökning inomhus är förbjuden och likaså fester utifrån att vi har barn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall