Dalgatan/sidsjövägen

Sundsvall
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalgatan/sidsjövägen, Sundsvall

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Mysig 1,5:a uthyres i centrala Sundsvall.
Jag ska nu hyra ut min mysiga och centrala 1,5:a på 37,5kvm som ligger belägen längst upp på Dalgatan ut mot Sidsjövägen.
Lägenheten ligger med knappa 10 minuters promenad från stadskärnan och mindre än 3 minuters promenad från Mittuniversitetet.

Jag kommer att hyra ut lägenheten delvis möblerad, säng, soffa och TV-bänk står kvar. Finns möjlighet till fler möbler också. Lägenheten har en lagom stor hall med en rymlig klädkammare, mysigt vardagsrum som är avdelat för ett mindre sovrum, fräscht kök med rymlig kyl/frys och bänkdiskmaskin och badrummet är helkaklat med badkar.

Hyra: 6000 kr/mån inklusive värme, vatten, el, tv och bredband. Jag kommer även vilja ha en depositionsavgift på 1 månadshyra som betalas tillbaka om lägenheten lämnas tillbaka i samma skick som vid inflytt.

Lägenheten står tom från 1 Augusti och hyrs ut halvårsvis med möjlighet till förlängning om allting sköts.

Jag söker efter någon med fast och stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar. En skötsam och lugn person som inte röker och som inte har husdjur.

Låter det här intressant så mejla gärna mig och skriv kort om dig själv, din ålder, vad du jobbar med/vilken typ av inkomst du har och så hör jag av mig så fort jag kan.

Hälsningar, Amanda.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Sundsvall

Rapportera fel