Grönviken 210

Sundsvall
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grönviken 210, Sundsvall

Hyra:

3900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Lägenhet för hästintresserad
Unikt tillfälle för hästintresserad till boende på Grönviksgården/Alnö.

Vi erbjuder ett rekreativt boende för både Dig och din häst på vår gård.
Vi är nya ägare till gården och kommer redan i slutet av detta år att utöka satsningen till förmån för boende med hästar.

Inom kort kommer en fin lägenhet om ca 42 kvm finnas tillgänglig. Lägenheten ligger på andra våningen och är fördelad på hall, toalett, sovrum och vardagsrum med kök.
Boxplats finns redan idag! (Avgift för boxplats tillkommer på hyran)

På gården finns hagar, paddock och ridväg. Vidare finns rundbana ca 400m och rakbana ca 800m. Utfodring, in och uttag fördelas idag mellan hästägare. Det finns duschspilta, sadelkammare, förråd, dusch/omklädningsrum och fikarum.

Till samtliga lägenheter på Grönviksgården finns förråd, gemensam tvättstuga och möjlighet till egen parkering med motorvärmare och timer.
Vill man odla grönsaker så tillhandahåller vi en odlingslott utan extra kostnad samt så kommer gården att utvecklas på flera sätt under kommande år.

Då sammanhållningen på gården är viktig så kommer vi att leta efter rätt hyresgäst. Vi förbehåller oss rätten att erbjuda boendet efter vår bedömning till passande person. Ordnad ekonomi och goda referenser är ett krav.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall