Högomsvägen 28

Sundsvall
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högomsvägen 28, Sundsvall


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Etta i Granlo
Jag ska nu testa på sambolivet och hyr därför ut min etta möblerad under ett år. En relativt nyrenoverad lägenhet med stor uteplats. Perfekt för dig som studerar eller kanske veckopendlar. Lugnt område, nära till naturen och inte långt ifrån staden. Det finns 2 fina gång- och cykelvägar till staden och universitetet, alternativt går stadsbussen regelbundet förbi i närheten.

Lägenheten har en stor "walk-in-closet" med smart förvaringslösning. Badrummet är kaklat och har handdukstork. Köket har en självavfrostande frys i kombination med kyl, samt en induktionshäll, en micro och en bänkdiskmaskin. I vardagsrummet finns en tv med digitalbox (grundutbud Start från Telia), fler kanaler kan köpas till för den som önskar. Det finns även comhem analoga fria kanaler, 1-12 plus några fler. Bredband från Telia ingår.

I hyran ingår el, värme, vatten, bredband och grundutbud tv samt en parkeringsplats.

Sedan 2015 har bostadsrättsföreningar rätt att ta ut en avgift för andrahandsuthyrning, denna avgift betalar du som vill hyra lägenheten, min bostadsrättsförening tar ut en engångsavgift på 4000 kr.

Inflyttning kan ske så snart ansökan om andrahandsuthyrningen blivit godkänd av bostadsrättsföreningen.

Går att nå på telefon de flesta kvällar mellan kl 18-22, övrig tid nås jag enklast på mejl eller sms.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall