Rådhusgatan 13

Sundsvall
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådhusgatan 13, Sundsvall


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Continental, centralt företagsboende
Vi har ett toppenbra och fint sätt att bo på i Sundsvall, boendeformen är för företag och är centralt beläget mitt bland stenstans vackra hus. Där har vi utformat varje rum unikt och personligt utifrån rummets storlek, form och husets karaktär. Vi har använt oss av en inredning som tilltalar många och vi har lyssnat på vad företagare efterfrågar för att kunna erbjuda tillresta anställda eller konsulter ett smart och praktiskt boende.

Rummen är fullt möblerade och har en skön bred säng, TV med ett flertal kanaler, en rymlig garderob, egen fint helkaklad dusch/WC, ett bra bord och stolar. Rummen har även en mindre köksdel där det ingår köksredskap, micro, vattenkokare och kyl med frysfack. För att göra det enkelt finns ett fräscht gemensamt tillredningskök tillgängligt där du själv lagar din mat.

I standardtjänsten ingår städning, byte av sänglinne och handdukar en gång i veckan. För dig som stannar länge och behöver tvätta kläder finns det två tvättmaskiner/torktumlare.

Pris från 8 000kr/månad beroende på storlek på rum vilket motsvarar 400kr/natt om du stannar 4 dagar i veckan.
Vi har 4 olika rumsstorlekar där det finns variationer om enkelsängar från 90cm bredd till dubbelsängar om 160cm bredd. Vi har även två rum som är större med ett sovrum och vardagsrumsdel med egen köksdel med spis, de rummen har även bäddsoffa.

Veckouthyrning är även möjligt och kostar från 2 600kr/vecka.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall