Snickaregatan 15

Sundsvall
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snickaregatan 15, Sundsvall


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

1,5 på Södermalm i andra hand
Hyr ut min mysiga vindsvåning på Södermalm i andra hand och jag söker en hyresgäst som vill hyra en längre tid (börjar skriva kontrakt på 1 år).

Lägenheten är en 1,5 på 36 kvadratmeter på Snickaregatan 15. Vita väggar, snedtak, underbar utsikt över staden och nytt kök 2012. Det är en otroligt mysig lägenhet som är svår att beskriva utan måste upplevas.

Stadsnät (fiberlan) är indraget i huset men hyresgästen får själv stå för internetabonnemang. El ingår i hyran, tvättstuga finns i källaren varav det aldrig är problem med att få tider (kan boka hela dagar) och parkering (datumparkering) på gatan nedanför

Du som hyr lägenheten ska vara en lugn och sansad person med fast jobb och stadig inkomst samt inga betalningsanmärkningar. Jag vill gärna ha referenser från tidigare hyresvärd då jag är otroligt noga med vem som hyr lägenheten.

Som jag började annonsen med så söker jag en hyresgäst som vill hyra lägenheten en längre tid. Låter detta intressant, släng då iväg ett mail med en beskrivning om dig själv samt telefonnummer, så hör jag av mig om det låter intressant.

Hyra; 5000 kr i månaden

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall