Västra Vägen 82

Sundsvall
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Vägen 82, Sundsvall


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Dela lägenhet i Granlo? Nu på en gång
Hej!
Okej, nu är det så jag hastigt och lustigt fått en trea som jag vill dela med nån bra person. Den ligger i Granlo och hyran, som är på 7400:-, delar vi rakt av på. Alltså 3700, sen tillkommer el och internet. Det är en ljus lägenhet som har balkong. Varsitt sovrum givetvis, och så delar vi på kök, vardagsrum och badrum.

Jag vill helst bo med nån som tycker om att dela boende med andra, och inte bara känner sig tvingad pga bostadsbrist. Jag vill också veta lite om dig, och givetvis träffas innan vi bestämmer något. MEN det är snabba ryck som gäller. Jag får nycklarna imorrn.

Om mig då: jag jobbar som lärare, pluggar på halvtid för att jag gillart, gillar att odla (ehum, försöker lära mig), hantverk/pyssel, är mer än medelmåttigt socialt och politiskt engagerad. Jag vill att det ska vara ganska lugnt hemma, alltså, mitt hem får gärna vara en plats där människor gillar att hänga och kommer förbi på middag/fika/film/häng, men inte en plats där det är storslagna kalas varje helg. (Kalas ibland är såklart helt okej!) Jag vill också att den jag delar boende med också känner att det är dens hem och att vi tillsammans bestämmer hur vi vill ha det. OBS, viktigt: Ibland kommer det pälsdjur på besök, så du ska nog helst inte vara alltför allergisk.

Så, skriv och berätta om dig och varför du vill dela boende med mig, så kanske vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall