Sörbomsvägen

Surahammar
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sörbomsvägen, Surahammar


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

145 m2


Beskrivning

6 rums hus/villa på 145 m²
Välkommen till ett mysigt hus på en lugn gata. Om du älskar att vara i naturen är detta ett hus för dig! Läget är perfekt då det är nära både till naturen och till Ica.

Med skogen i anslutning till trädgården på baksidan har du bara ett steg ut till naturen. Om du dras mer till vatten/sjöar har du badplatsen bara en 5-minuters promenad bort. En fin badplats med sandstrand, brygga och volleybollplan. Det finns även motionsspår på olika sträckor i närheten av 66:an. Om du gillar att gymma finns ett gym bara 3 minuters promenad bort för en kostnad av 50:-/månad.

Ica Nära Virsbo och pizzerian Bella Notte promenerar du till på 7 minuter. Det finns även en lunchrestaurang vid vattnet som har öppet vardagar och ett konstmuséum med café i Virsbo. Virsbo är ett lugnt litet samhälle med mycket barnfamiljer och pensionärer.

På nedervåningen är det en öppen planlösning där köket, matrummet och vardagsrummet med bar går ihop. Köket är nyrenoverat med bl.a. en ny diskmaskin. Det finns 2 badrum; ett uppe och ett nere. Det stora sovrummet på ovanvåningen är renoverat och har en walk in-closet. Huset har en stor altan med tak på baksidan, perfekt för grillkvällar. I trädgården finns vinbärsbuskar, rhododendron och syrénbuskar. Det är trevliga grannar, men som man inte springer på så ofta.

I hyran ingår internet (fiber), sophämtning och vatten. Det som tillkommer är el. Garaget kommer inte att hyras ut.
kan både hyras ut med och utan möbler

Huset kan hyras omgående.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Surahammar

Rapportera fel