233 76

Svedala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: 233 76, Svedala

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Boende i fantastisk miljö nära Lund/Malmö
Från den 15 oktober hyr jag ut tre separata rum i en stor villa i Klågerup till exempelvis studenter eller som övernattningsbostad. Det finns möjlighet att hålla egen häst i anslutning till boendet om så önskas. Villan ligger i mycket vacker kulturhistorisk miljö.

Två av rummen finns på övervåningen i villan. Det ena rummet är ca 16 kvm, det andra ca 11 kvm. Därtill får man dela ett vardagsrum som ligger i mitten och är ca 20 kvm. Kyl och mikro finns där för enklare mathållning. Egen toalett på våningsplanet. Det tredje uthyrningsrummet finns på bottenplan och är ca 14 kvm. Man delar vardagsrum med de boende på övervåningen.

Det finns separata förvaringsutrymmen till rummen i källaren som är i suterrängplan. Har man någon hobby eller behöver ytterligare ett rum av något annat skäl finns ett stort rum med fönster i suterrängplan att hyra till. Stort kök och badrum finns på bottenplanet och delas med hyresvärden. Dusch som hör till uthyrningsrummen kommer att installeras i källaren under hösten.

Tillgång till trädgård på ca 4.000 kvm, carport och garage. Gångavstånd till busshållplats med tät trafik till både Lund och Malmö Värnhem. Med bil är man i Lunds centrum på 10 minuter.

Priset på rummen varierar - det stora rummet på övervåningen har en hyra på 4.300, det mindre 3.800. Rummet på bottenplanet 4.000. I hyran ingår alla driftskostnader utom bredband (dvs värme, hushållsel, vatten, sophantering). Rummen hyrs ut omöblerade, men går att få möblerade. Då stiger hyran med 300 kr/mån.

Priset för att hålla egen häst diskuteras beroende på förutsättningarna.

Det finns hundar i hushållet.

Vänligen mejla vid intresse så hör jag av mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Svedala