Torggatan

Svedala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan, Svedala
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

7465 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Vår fastighet på Torggatan 22, som stod klar sommaren 2015, består av 22 välplanerade hyresrätter. Lägenheterna hyrs ut som trygghetsboende, vikta för hushåll där minst en person fyllt sjuttio. Samtliga lägenheter är tvårummare på 55 eller 64 kvadratmeter. De mindre modellerna, där sovrummet är lite mindre, passar bra för en-personshushåll medan de lite större lägenheterna, som då har ett lite större sovrum, lämpar sig bäst för ett 2-personshushåll. Lägenheterna ligger lugnt och skyddat på plan 2-4, med ortens nybyggda bibliotek samt en fotvårdsklinik på bottenplan.

Hyresrätterna är inredda i ljusa, neutrala färger med ytskikt och golv av hög kvalitet, som klinker och ekparkett och är byggda med utökad tillgänglighet. Köken är fullt utrustade med spis, ugn, kyl/frys. Spisen är försedd med spisvakt och det finns även inbyggd timer till kaffekokare. Badrummen är väl tilltagna och utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna för ökad tillgänglighet. Platta trösklar och kombinerad klädkammare/förråd i lägenheten är annat som underlättar tillgängligheten. Internt nätverk för TV/Bredband/Telefoni.

Om du vill har du i fastigheten möjlighet att besöka boendets gemensamma mötesplats "Juvelen" på plan 2, med utrymme för både spontant umgänge och löpande aktiviteter. Svedala kommuns värdinnetjänst finns på plats för dig upp till 4 timmar per dag. Det arrangeras högläsning, filmvisning, sittgympa, bingo, frågesport och mycket, mycket mer. Ni som bor här är själva med och kan påverka vilka aktiviteter som ska arrangeras. Vid speciella högtider brukar det bli extra festligt i lokalen! Kommunen erbjuder även möjlighet att beställa ett mål mat om dagen och varför inte äta den här, tillsammans med dina grannar, vid ett vackert dukat bord.

Notera att denna typ av boende inte har någon vårdpersonal på plats, men givetvis kan du koppla kommunens gängse tjänster såsom hemtjänst, trygghetslarm etc. till ditt boende. Bostadsanpassning, utöver det som nämnts ovan, utförs via kommunens bostadsanpassningsenhet. Alltså precis som om du hade bott i en av våra vanliga hyresrätter.

I Nya Bara bor du lugnt och tryggt, nära sporthall, livsmedelsaffär, bank, frisör, vårdcentral, tandläkare, fotvård, bibliotek, apotek, pizzeria mm. Bara har ett aktivt föreningsliv och många vallfärdar till ortens gröna omgivningar. Den högklassiga PGA-golfbanan och Torups bokskog är välkända attraktioner.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Svedala

Rapportera fel