Torggatan

Svedala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan, Svedala
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

11465 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

91 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

I våra fastigheter på Torggatan 18-20 och 26-34, byggda 2018 respektive 2012, finns 91 hyreslägenheter i ett flertal olika storlekar och utföranden – från 1 rum och kök på 44 till 4 rum och kök på 99,5 kvadratmeter. Bostäderna är ljusa och bekväma med antingen balkong eller uteplats i markplan. Det stora utbudet ger utrymme för en sund och trivsam mångfald och en valfrihet där du kan hitta din drömbostad, både nu och längre fram i livet.

Hyreslägenheterna ligger i Nya Baras absoluta centrum. Bostäderna fördelas längs centrums sträckning i omsorgsfullt planerade punkt- och lamellhus på mellan 4–5 våningar. Byggnaderna närmast torget inrymmer även butikslokaler i markplan och via öppningar mellan husen når du de rofyllda innergårdarna och de inre fastigheterna. Stadsplanen är öppen och fri, utan bakgator och prång, så att du och dina barn kan röra er fritt och tryggt. Bostäderna är energismarta och uppförda i samklang med miljön. Samtliga hyreslägenheter är välutrustade, bland annat har de egen tvättmöjlighet och är förberedda för diskmaskin samt ingår utrustning för bredband, TV och telefoni. Även grundutbud TV ingår. Inredningen utförs i smakfulla, diskreta material i ljusa och neutrala färger av hög kvalitet.

På gångavstånd finns sporthall, livsmedelsaffär, bank, frisör, vårdcentral, tandläkare, fotvård, bibliotek, apotek, pizzeria mm. Bara har ett aktivt föreningsliv och många vallfärdar till ortens gröna omgivningar. Den högklassiga PGA-golfbanan och Torups bokskog är välkända attraktioner.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Svedala

Rapportera fel