Albert Målares Väg

Täby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Albert Målares Väg, Täby


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Radhus Albert Målares väg
For ENGLISH, please send a message and I will reply with full description and additional information.

OBS Tillgänglig från 1 November 2016.

Mycket tilltalande radhus på 67kvm som har renoverats till absolut toppskick uthyres. Radhuset har två våningar med 2st nyrenoverade helkaklade toaletter i bästa standard, topp-renoverat kök, vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket med all maskinell utrustning, utgång till altan med markis och liten tomt. Övre plan har två sovrum samt w.c. Populärt område invid Täby Kyrkbyns centrum. Parkeringsplats med elstolpe ingår.

Från köket kommer man ut till altanen och trädgården på ca 80 kvm. Det är en stor uteplats med sittplats för minst 10 personer. Det finns även ett förråd för utemöbler och trädgårdsredskap. På framsidan av huset finns ytterligare ett förråd som passar perfekt för cyklar m.m.

Vardera sovrum har två fönster mot trädgården. Det är ljusa nymålade rum med nya fönster. Parkeringen ligger ca 1 min från huset och ingår i hyran. Bostaden uthyres omöblerad.

ALLMÄNT OM OMRÅDET & KOMMUNIKATIONER:
Trevligt och populärt område invid Kyrkbyns centrum och med direkt anslutning till skolor, dagis och butiker. Det är endast några 100 meter till Roslagsbanan och buss. Med Roslagsbanan tar det ca 20 till tekniska högskolan. Från busshållplatsen går bland andra buss 611, 610 och 690 till Danderyds sjukhus varifrån tunnelbanan fortsätter. Området är väldigt barnvänligt med flera lekplatser. I samfälligheten som radhuset tillhör finns en pool samt bastu och föreningslokal. Detta har man fri tillgång till.

NÄRSERVICE
I Täby Kyrby centrum (ca 200m) finns mataffär, apotek, restauranger och kommunikationer. Idrottsanläggning med motionsspår och fotbollsplan.
Vi söker familj/ensamstående/par (max 4 personer) som vill hyra bostaden för en längre tid. Tillträde sker 1 November 2016 Hyresperiod: minst 1 år med 3 månaders ömsesidig uppsägning. Hyra: 16500kr. Deposition: 2 månadshyror (33000). Kallhyra. Ej tillåtet att röka inomhus. Husdjur är inte tillåtna.

Skicka ett meddelande så diskuterar vi vidare. Hälsningar, Hyresvärden

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby