Albert Målaresväg

Täby
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Albert Målaresväg, Täby


Hyra:

19150 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Mycket tilltalande radhus på 90kvm
Mycket tilltalande radhus på 90kvm som har renoverats i början av 2016 uthyres. Radhuset har två våningar med 2st fräscha toaletter i bra standard, kök, vardagsrum med öppen planlösning mot köket med all maskinell utrustning, utgång till altan med markis och liten tomt. Övre plan har tre sovrum samt w.c med dusch och badkar. Populärt område invid Täby Kyrkbyns centrum. Parkeringsplats med elstolpe ingår.

Från köket kommer man ut till altanen och trädgården på ca 80 kvm. Det är en stor uteplats med sittplats för minst 10 personer. Det finns även ett förråd för utemöbler och trädgårdsredskap. På framsidan av huset finns ytterligare ett förråd som passar perfekt för cyklar m.m.

Samtliga sovrum har fönster mot trädgården. Det är ljusa nymålade rum med bra fönster. Parkeringen ligger ca 1 min från huset och ingår i hyran. Bostaden uthyres omöblerad.

ALLMÄNT OM OMRÅDET & KOMMUNIKATIONER:
Trevligt och populärt område invid Kyrkbyns centrum och med direkt anslutning till skolor, dagis och butiker. Det är endast några 100 meter till Roslagsbanan och buss. Med Roslagsbanan tar det ca 20 till tekniska högskolan. Från busshållplatsen går bland andra buss 611, 610 och 690 till Danderyds sjukhus varifrån tunnelbanan fortsätter. Området är väldigt barnvänligt med flera lekplatser. I samfälligheten som radhuset tillhör finns en pool samt bastu och föreningslokal. Detta har man fri tillgång till.

NÄRSERVICE
I Täby Kyrby centrum (ca 200m) finns mataffär, apotek, restauranger och kommunikationer. Idrottsanläggning med motionsspår och fotbollsplan.
Vi söker familj/ensamstående/par (max 6 personer) som vill hyra bostaden för en längre tid. Tillträde sker 4 april 2016. Hyresperiod: minst 1 år med 3 månaders ömsesidig uppsägning. Hyra: 19150kr. Deposition: 2 månadshyror (38300kr). Kallhyra. Ej tillåtet att röka inomhus. Husdjur är tillåtna efter överenskommelse.

Skicka ett meddelande så diskuterar vi närmare. Hälsningar, Hyresvärden

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby