Fregattvägen

Täby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fregattvägen, Täby


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum till ny rumskamrat i fin 3a
Hej!

Finns ett mysigt rum i denna fina lägenhet som jag behöver hyra ut till en ny rumskamrat av både kvinnligt och manligt kön. Lägenheten är ca 73m2 stor och rummet som hyrs ut är ca 15m2. Rummet är omöblerat, men finns en liten inbyggd garderob i den, samt möjlighet att låna/använda jätteskön uppblåsbar säng/madrass tills du fixat det du vill ha in själv. I hyran ingår värme, bredband, vatten och tillgång till Netflix och spelkonsoler (Nintendo Wii U och PS3+PS4). El tillkommer på separat faktura.

Inflytt är satt 1a April, men kan bli tidigare/omgående om vi får till det bra. En månads deposition krävs.

Busshållsplats finns intill bostadsområdet med förbindelser till en av Stockholms bästa köpcentrum, Täby Centrum. Med 5 minuter gång i rätt riktning så kommer man till Näsbyparks egna centrum som har matffär, restaurang, pizzeria, gym, sjukvård, tandläkare m.m. Här går även Roslagsbanan som har slutdestination Tekniska Högskolan. Perfekt om du är student på Stockholms Universitet då den även stannar där. Annars tar det ca 30 min att ta sig till T-Centralen med vidare resa på röda linjens tunnelbana.

Jag som bor här är en snart 27 årig kille som jobbar heltid som industrikonsult. Mestadels lagerarbete. På fritiden tycker jag om att spela dator/TV-spel, träna på gym, glo på film, laga mat och baka. Tycker även du om sådana här saker och vill hänga så är det ett plus och även prioriterat.

Skriv ett mail till mig där du presenterar dig för mig.

Vi kommer träffas, ställer frågor och pratas vid, du får se lägenheten och rummet, och så känner vi av hur vi känns med varandra. Känns det bra så kommer jag höra av mig till dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby