Fregattvägen

Täby
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fregattvägen, Täby


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Hyr ut min lägenhet i Täby. (en 4,5)
Jag hyr ut min lägenhet, (en 4,5) (3, stora normal sovrum, 1 liten sovrum, vardagsrum, ett toalett, en badrum med dusch kabin, kök, och en liten balkon) lägenheten är full möblerad.

Otroligt bra kommunikationer till Stockholms stad, både med buss och tåg (Det tar ca 20 minuter med tåg till Stockholm City). Tåglinjen som går från Näsby Park till Stockholm Östra(KTH) passerar Stockholms universitet och med buss kan du med lätthet åka till både Täby Centrum och Danderyds sjukhus.

Lägenheten ligger väldig nära till Näsby Park Centrum (3-5 min att gå) med restauranger, bageri, livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, klädaffärer, bibliotek, tobak affär, gym m.m.

Lägenheten ligger mycket nära till såväl havet med strand och tennisbana till parker med utomhusgym, lekparker och Norskogsbadet.

Hyra 13.000 kr/mån och tas ut i förskott.
Deposition tas ut om 10.000 kr som man självklart får tillbaka när man flyttar ut, allting ser bra ut i lägenheten som var i början och om du respekterar uppsägningstid. Om det sist kommer vi överens vid skrivning av avtalet.

Maila gärna en presentation om dig/er, vänliga berätta om dina planer framåt, hur ser på hyrestid osv; så återkommer vi om det verkar intressant.

Vi kan tyvärr inte svara till alla, be om ursäkt i forhand för det! Kan svara mobilen väldigt selan, så det är kanske bättre att ni maila först så kontaktar vi dig sedan.

0728429478

Annonsören har i enlighet med Blockets regler lovat att INTE kräva förskottsbetalning eller deposition innan lägenheten är visad och hyresavtal är skrivet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby