Gribbylundsvägen

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gribbylundsvägen, Täby


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres i ett år from 1:a April
2:a (54,4 kvm) i Täby uthyres i ett år. Hyra 8000 kr, med en månads deposition. Bostaden hyrs ut till rök- och djurfri hyresgäst.

Lägenheten hyrs ut delvis möblerad, med bl a säng, köksmöbler och hyllor. Vatten och centralvärme ingår i hyran. Hushållsel samt internet ingår ej. Tvättstuga finns att tillgå.

Lägenheten ligger vid Gribbylunds centrum i Täby, ca. 20 km norr om Stockholm city. Bostaden är belägen på bottenvåning med radhuskänsla. Området är lugnt och väldigt trivsamt, med natur, motionsspår och sjö med badmöjligheter. I Gribbylunds centrum finns matbutik, kiosk och restauranger. Shopping centrumet "Täby centrum" finns i närheten med SF bio, samt stort utbud av butiker och restauranger.

Det är enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken till och från Gribbylunds centrum. Pendlingstid till T-centralen med buss och tunnelbana är ca. 40 minuter.

Kontrakt skrivs mellan bostadsrättsägaren och andrahandshyresgästen. Tillstånd till att hyra ut lägenheten finns från föreningen. Du som hyresgäst har en fast inkomst, och är utan betalningsanmärkningar.

Hör av er vid intresse.

Hälsningar
Taru

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby