Hästskovägen 5

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hästskovägen 5, Täby


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Nybyggd toppenlya i egen byggnad, 300m rosl.b
Nybyggd ljus och modernt möblerad lägenhet på 36 m2 + sovloft på ca 12 m2. Ligger i separat byggnad på hustomt i lugna och fina villaområdet Lahäll som gränsar till Djursholm.

Ca 300 m till Lahälls station (Roslagsbanan tar ca 15 min till Tekniska
högskolan, Östermalm), 200 m till stora naturområden (jogging/skidspår) mellan Täby/Djursholm, 300 m till Djursholms golfbana, 500 m till bussar vid E18 som går till Danderyds sjukhus (10 min), 700 m till vattnet / småbåtshamnen. På gatan finns gratis parkering.

Du får en egen liten uteplats med utemöbler och grill. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin och torktumlare plus duschhörna med glasdörrar. Köket är ett "riktigt" kök med induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikro, bra förvaring och sittplats för 4. Vardagsrum med platt-TV (1:an, 2:an och 4:an finns), TV-bänk med förvaring och divan/bäddsoffa. Sovloft en trappa upp med dubbelsäng och
byrå. Ett generöst förråd/klädkammare med hyllsystem finns.

Allt finns; Lakan, tallrikar, glas, bestick, hårfön, brödrost, etc etc. Städning kan beställas till.

Vi söker i första hand hyresgäster som ska använda lägenheten som en övernattningslägenhet, dvs har den som ett andra boende. Eller som är mellan boenden. Vi kan tänka oss att hyra ut allt från några månader till längre perioder. Inga djur eller barn.

El, försäkring och internet ingår.

Hyrs ut fr o m 28 nov och tillsvidare (ev tidigare inflyttn).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby