Järnvägsallén 1

Täby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnvägsallén 1, Täby


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum, egen ingång & toalett i Täby, Viggbyholm
Hej. Vår lägenhet har en uthyrningsdel som vi avser att hyra ut för kortare eller längre tid till en lugn, skötsam och renlig samt rökfri (!) person med goda referenser.

Tidsperiod:
Till att börja med t.o.m. augusti -16. med ev. förlängning.
Uthyres fr.o.m. omgående.

Boendet:
Uthyrningsdelen är ca 15-20 kvm och har egen ingång, en mindre hall och en liten toalett med handfat. Dusch finns inte i uthyrningsdelen men dusch och bastu finns i angränsande hus i vår BR-förening och går att boka för 20 kr/tillfälle. Kylskåp finns f.n. inte i rummet men införskaffas på anmodan. Stor och bra tvättstuga finns i föreningen. (Möbleringen av rummet kommer inte att vara exakt som på bilderna, då det idag används som barnrum.)

Hyrestagaren:
Uthyres till trevlig, lugn, skötsam och hygienisk person med goda referenser. Obs! Rökning ej tillåten!!! Ej heller vid öppet fönster.
(Vi förbehåller oss rätten att avsluta hyreskontraktet om lägenheten på något vis missköts.)

Förskottshyra:
2 månader.

Området:
Vårt område består av trevåningshus kring en stor, lummig och fin innergård. Mycket nära till goda kommunikationer, tåg, buss, bil samt till naturområden såsom Rönningesjön och Hägernäs Strand.
Täby Centrum och Ica Stop finns inom cykel/gångavstånd, eller 5 minuter med bil/tåg. Det finns även en liten mataffär + pizzeria precis i närheten.

Kommunikationer:
Mycket nära till tåg, buss och motorväg.
Roslagsbanans station Viggbyholm ligger precis intill med endast 2 stationer till Täby Centrum eller 10-15 minuter resa in till Universitetet eller Stockholm Östra.
Med bil kör du in till city på 12-15 minuter.

Välkommen att skicka ett mail och berätta kort om dig själv, tidigare referenser och ev. frågor så tar jag kontakt efter det.
Ha det gott! :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby