Kometvägen 55

Täby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kometvägen 55, Täby


Hyra:

19500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

3:a uthyres fr.o.m. 1 april 2016
Underbar 3:a på 81m2 uthyres från och med 1 april 2016 (på grund av utlandsflytt) och tillsvidare.

Med stor sannolikhet kommer lägenheten att hyras ut under längre period då vi ämnar bosätta oss utomlands (dock max 2 år enligt föreningens stadgar).

Lägenheten har ett helt nyrenoverat kök (med bland annat diskmaskin) och badrum (år 2014), stor matplats i anslutning till köket, vardagsrum med öppen spis (drivs på spisbränsle), öppen planlösning, stor hall med goda förvaringsmöjligheter, stort sovrum med rymliga garderober samt ett extra rum som i dagsläget används som kontor, men kan med fördel göras om till extra sovrum om så önskas.

Badrummet innehar en dusch och egen tvättmaskin (tvättstuga finns givetvis också i källaren).

Balkongen är cirka 12 m2 stor, och är möblerad i dagsläget med två härliga kokonger samt litet växthus, matbord och stolar. Det finns även markiser på båda delar av balkongen.

I hyran ingår:
El
Vatten
Internet
Hemförsäkring (men kan även vara bra att ha en egen givetvis)
...
Parkering kan väljas till för 100 kr per månad.

Deposition på 10 000 kr krävs och hyran betalas i förskott den 25:e.
Lägenheten kommer att hyras ut i samarbete med Samtrygg för er och vår säkerhet, vilka kommer begära kreditupplysning på eventuell hyresgäst samt stå för kontrakt och inkassering av hyra.

Uppsägningstid: 3 månader

I övrigt är lägenheten väl placerad med Roslagsbanan i Täby Centrum som tar dig till tekniska högskolan, samt bussar vid roslagsnäsby trafikplats. Täby centrum har all möjlig shopping, bio, simhall, bowling, restauranger och matbutiker.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby