Kopparvägen

Täby
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kopparvägen, Täby


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

113 m2


Beskrivning

Radhus, hörntomt, lugnt område,Täby, Skarpäng
Vill du bo nära Stockholm med ändå ha närhet till natur och bad? Då kan du hyra ett radhus i området Skarpäng, Täby.
Huset ligger i ett lugnt och trivsamt radhusområde med fina grönområden. I närheten finns Mörtsjön med motionsslingor och Rösjön med badplats och bryggor. Skarpäng har flera förskolor och skolor samt ett litet centrum med en ICA-butik.

Det finns goda allmänna kommunikationer till Täby Centrum, Danderyds Sjukhus och Stockholm City. Till centrala Stockholm är det 15 km och Täby Centrum ligger några kilometer bort. Täby Centrum som är en av Sveriges största köpcentrum erbjuder ett mycket stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Radhuset på 113 kvm ligger på en hörntomt på en återvändsgata i bästa solläge i sydväst. På nedre plan finns ett stort öppet vardagsrum och matsal med utgång till en trevlig och insynsskyddad altan. På samma plan ett finns rymligt kök med nya vitvaror, en tvättstuga och toalett. På övre plan finns tre sovrum, klädkammare och ett badrum.
Fiber är anslutet till huset. Parkering finns alldeles intill + ett garage med plats för en bil.

Radhuset uthyres för 16,500 kr per månad. Hyran avser kallhyra och hyresgästen står för sina egna driftkostnader. Hyresvärden föredrar att hyresgästen inte röker. Radhus kan också uthyras möblerat.

Uthyrningsperiod: Från 1 oktober 2018 - Tillsvidare

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Täby

Rapportera fel