Kryssarvägen

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kryssarvägen, Täby


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2:a uthyres i Täby - Näsbypark
Info
Välplanerad ljus 2:a (2 tr) på 56 kvm uthyres i Täby - Näsbypark. Lägenheten är nyrenoverad, möblerad och kommer att hyras ut tills vidare (ett år i taget) för 12 500 kr/månad.

För vem?
Lägenheten uthyres till en ansvarsfull person/par eller företag, rökning och husdjur är inte tillåtet. En deposition på en månadshyra kommer att tas i samband med att kontrakt skrivs. Depositionen återlämnas efter besiktning vid hyrestidens slut.

Var?
Lägenheten är belägen i ett mycket lugnt och trevligt område, med parker, grönområden, vatten och badstränder. Precis bredvid ligger Näsbypark centrum med Hemköp (öppet 8-22), gym, restauranger och andra affärer. Med 2 minuters gångavstånd kommer man till Roslagsbanan som tar 19 min in till Tekniska högskolan. Det finns också bra busskommunikation till Danderyds sjukhus (tunnelbana) och Täby centrum.

Vad?
Lägenheten uthyres möblerad (eller omöblerad): sovrum med dubbelsäng, byrå och fyra inbyggda garderober; vardagsrum med soffa, soffbord och bokhylla; kök med matbord, fyra stolar, porslin och köksredskap; hall med avhängning, spegel och förvaring; badrum med badkar. Balkong i söderläge med bord och stolar. Tillgång till källarförråd. Internet/TV-avgift, värme, vatten och el ingår i hyran.

Vid intresse skicka ett mail eller ring.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby