Lingonstigen 2a

Täby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lingonstigen 2a, Täby


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i villa i Täby uthyres
Från 1a juli finns ett rymligt rum ledigt som uthyres tillsvidare, möblerat alt. omöblerat. Ni är totalt 4 tjejer som disponerar ett helt våningsplan på totalt 103m2 med egen ingång . Våningen utgörs av det nedre planet i ett suterränghus-hus där våningsplanen är helt avskillda utan invändig trappa. Det inrymms även ett fint kök/matrum, exlusiva våtutrymmen med dusch och jacuzzi samt tvätt/torkmöjligheter. Totalrenoverat med vita väggar, slipade betonggolv med golvvärme samt bra ventilation.
Fina omgivningar med närhet till hav, skog och motionsspår. Ca 5 min
rask promenad till bussar o Roslagsbanan som tar 11 minuter till universitetet och 14 minuter in till Stockholm östra(Östermalm).
Våningen har egen ingång med kodlås, bostadsrummet är försett med ett rejält lås samt två låsbara fönster. Rummet är möblerat med 120 cm säng, matta, spegel, skrivbord samt klädförvaring. Huset ligger i Lahäll/Täby och det tar Ca 7-8 min med bil in till Stan.

Rummet uthyres för en person. Möjlighet att hyra rummet under lång tid finns.
Endast kvinnliga icke rökande sökande, gärna student.
Viktigt att du som söker är djurvän då vi har en mycket snäll rottweilertik som ibland vistas där nere då vi delar tvättstuga.
Wi-fi, el ingår i hyran, 1månads ömsesidig uppsägningstid, 1 månadshyra i deposition, kontrakt skrivs.

Skicka ett mail/sms och berätta om dig själv.
Vänligen
Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby