Näsbydalsvägen

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Näsbydalsvägen, Täby


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Möblerad 1,5:a nära Roslagsbanan
Jag hyr ut min 1,5:a i Roslags Näsby, en sjuminuterspromenad från bussar och Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på 12-20 minuter. Till Täby Centrum är det 10 minuters gångavstånd.

Lägenheten hyrs ut möblerad, mellan 1/6-31/8, med chans till förlängning. Hyran motsvarar avgift, lån och löpande kostnader som el, vatten, Canal Digitals tv-utbud och fiberbredband. Självklart får du tillgång till husets fräscha tvättstuga.

Lägenheten har ett separat sovrum med 150 cm bred säng, ett ljust vardagsrum med en generös soffa med schäslong, 50 tv och ett mindre köksbord. Köket är fullt utrustat med normalstor ugn och induktionshäll, kyl, frys och diskmaskin. För förvaring finns en stor klädkammare med nyligen insatt inredning, platsbyggd och anpassad efter rummet gott om plats för förvaring/kläder. Badrummet är helkaklat med golvvärme.

På föreningens innergård finns tennisbana, fotbollsplan (gräs), grillplats, basketplan, utomhusdusch och mycket mer som är privata för oss boende.

Önskar hyra ut till 1-2 personer som har god ekonomi, inga betalningsanmärkningar, inga husdjur och ickerökare. Uppsägningstid från bådas håll är 1 månad, kontrakt skrivs vid nyckelöverlämning.

Skriv några rader om dig själv i ett mejl, så hörs vi!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby