Näsbypark

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Näsbypark, Täby

Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Välplanerad ljus 2:a uthyres i Täby
Info
Välpanerad ljus 2:a (2 tr) på 58 kvm uthyres i Täby - Näsbypark. Lägenheten är nyrenoverad, möblerad och är tillgänglig för uthyrning omgående - tills vidare (ett år i taget) för 13 500 kr/månad.

För vem?
Lägenheten uthyres till en ansvarsfull person/par eller företag, rökning och husdjur är inte tillåtet. En deposition på två månadshyror kommer att tas i samband med att kontrakt skrivs.

Var?
Lägenheten är belägen i ett mycket lugnt och trevligt område, med parker, grönområden, vatten och badstränder. Precis bredvid ligger Näsbypark centrum med Hemköp (öppet 8-22), gym, restauranger och andra affärer. Med 2 minuters gångavstånd kommer man till Roslagsbanan som tar 20 min in till Tekniska högskolan. Det finns också bra busskommunikation till Danderyds sjukhus (tunnelbana) och Täby centrum.

Vad?
Lägenheten uthyrs möblerad: sovrum med dubbelsäng, byrå och fyra inbyggda garderober; vardagsrum med soffa, soffbord och bokhylla; kök med matbord, fyra stolar, porslin och köksredskap; hall med avhängning, spegel och förvaring; badrum med badkar. Balkong i söderläge med bord och stolar. Tillgång till källarförråd. Internet/TV-avgift, värme, vatten och el ingår i hyran.

Vid intresse, skicka ett mail innehållandes information om personen/personer som önskar hyra lägenheten, nuvarande adress och sysselsättning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby