Orrvägen 48

Täby
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Orrvägen 48, Täby


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Parhus i eftertraktade Näsby - Park
Trivsamt välplanerat och i stora delar nyrenoverat parhus i familjevänliga området Norskogen i attraktiva Näsbypark. Enplans parhus på ca 140 kvm med 4 sovrum, öppet och modernt kök med gott om plats i matdelen. Rymligt nyrenoverat kök och charmigt utbyggt och arkitektritat vardagsrum med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och med en mysig och värmande kamin. Härifrån kommer du via det fantastiska dubbeldörrarna ut till en insynsskyddad, lummig och lättskött trädgård med fantastiskt soldäck.

Helkaklat bad-/duschrum med WC samt separat gästtoalett. Den insynsskyddad grönskande trädgården angränsar mot allmänning. Parkering för två bilar på tomten.

Nära till populära skolor som Engelska skolan, Kunskapsskolan, Montessori och International pre-school. Promenadavstånd till Norskogsbadet, Näsbyparks centrum med alla bekvämligheter och Roslagsbanan som tar dig till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Cykelavstånd till Värtan, stall och småbåtshamn.

Låga driftskostnader med bergvärme, tilläggsisolering och nya fönster. Genomgripande renoverat 2012-2014. Huset är anslutet till bredbandsfiber.

Huset hyrs ut ommöblerat från 1 Juli och på längre tid. (Upp till 3-4 år)

Vi söker ekonomiskt stabil familj med fasta inkomster, godkänd kreditupplysning och ordnade familjeförhållanden.

Deposition på 2 månadshyror är ett krav

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby