Östra Banvägen

Täby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Banvägen, Täby


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

17 m2


Beskrivning

Superfräsch mini-etta Roslags Näsby
Superfräsch och optimalt planerad minietta. Endast 50 meter från Roslags Näsby station, Täby.

17 kvm, 1 rum med arbetskök och WC/Dusch. Lägenheten uthyres möblerad och utrustad. Vi planerar de sista detaljerna tillsammans. Bara att flytta in! Tillträde från 1/11.

Restider med Roslagsbanan: Mörby station (6 min), Universitetet (9 min) och Östra Station (15 min)

El, Wi-fi 100Mb och nätverksuttag, 42-tums plasma-TV. Bokningsbar tvättstuga finns i grannhuset. Tillgång till källarförråd efter överenskommelse.

Hall/kök med nytt ekparkettgolv, vitmålade väggar, dimbara takspotlights och helt nytt IKEA-kök i vitt och valnöt. Köksdelen har diskho, glaskeramikhäll med 2 kokzoner, fläkt, kylskåp med frysfack, Mikro.

Vardagsrum med ekparkett, vita väggar och brunmelerad fondtapet. Stort fönster med ventilationsdel med kvällssol i västerläge. En säng 90 cm, ny ljusgrå bäddsoffa för två personer. Mörkläggningsgardiner med belysning. Dimbar taklampa och 100 cm bred IKEA-garderob med belysning och spegeldörrar.

Nyrenoverad helkaklad WC med tak- och handdusch. Spegelskåp med dimbar belysning och dekorbelysning undertill.

Roslags Näsby ligger i ett perfekt pendlarläge mellan Täby och Danderyd och har ett litet centrum med mest nödvändiga; mataffär, fik, wokrestaurang, kinarestaurang, pressbyrå mm. Roslags Näsby har en egen station längs Roslagssbanan som ger snabb kommunikation utan byten, i Stockholmsriktningen till Mörby station (6 min, Universitetet (9 min) och Östra Station (15 min). I andra riktningen når man nordens största köpcentrum i Täby Centrum på endast 2 minuter.

Skriv gärna ett mail och berätta vem du är. Bifoga mobilnummer så att jag snabbt kan komma i kontakt med dig. Jag söker dig som är skötsam och stabil. Du har inga betalningsanmärkningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby