Renvägen 7

Täby
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Renvägen 7, Täby


Hyra:

26999 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

235 m2


Beskrivning

Stor och luftig 7:a villa i Täby
Stor och luftig 7:a villa i Täby

Det är den högst belägna fastigheten på Renvägen, i kommundelen Ensta i Täby kommun. Huset har mesta. Fastigheten byggdes 1979 på en sluttningstomt som ligger högre än omkringliggande mark och byggnader. Till och med solnedgångarna i väster sommartid har fri utsikt igenom fastighetens höga läge.

Övervåningens våtrum rymmer en rekreationsdel med bastu, dusch och jacuzzi. Efter badrummets norra vägg finns en arbetsbänk för klädvård, lakan och dukar med en kallmangel. Under bänken ryms tvättmaskin och torktumlare. Våtrummets dryga 25 m2 har det där lilla extra som gör livet gott att leva.
Mellan köket och vardagsrummet på övervåningen finns en Braskamin där lågorna från eldstaden speglar sig i kökets och vardagsrummets försterrutor samtidigt som den sprider sin generösa värme. Köket har diskmaskin. På övervåningens 135m2 ryms 3 sovrum; respektive 18 m2, våtrum, samt ett kök om 14 m2.

Entrévåningens 100 m2 rymmer klädkammare, en stor gillestuga med öppen spis, gästtoalett. Det finns 2 parkeringsplatser.

Bostaden hyrs ut omöblerad.

Hyran avser kallhyra.

Uthyrningsperioden är ett år med möjlighet tillförlängning.

Uthyres till varsam familj eller företag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby