Reprovägen 3

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Reprovägen 3, Täby


Hyra:

5900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Mycket trevligt rum i lägenhet
Hej där,

Vi söker en ärlig, & ansvarsfull tjej/kvinna som söker ett större möblerat rum i större lägenhet.
Amerikan som har bott i Sverige i ca 28 år. Min son är en sympatisk 14-åring mycket engagerad i sin Karate & skolan. Jag har även 3 vuxna döttrar på 35, 33 & 31 samt 3 barnbarn i Stockholm. Vi är glada & lätta att ha att göra med.

Vi använder vårt stora kök/vardagsrum i stort sätt bara för matlagning och sällan använda den mysiga vardagsrumsdelen. Det betyder att du som hyresgäst upplever en stor boyta på ca 50-60 kvm. Alltså har du en stor lägenhet att röra dig fritt i.

Lägenheten är fördelat på 3 rum och kök, varav 2 stora sovrum och sonens något mindre sovrum. Kök/vardagsrummet är ca 28 kvm.

Badrummet med stor dusch, ny tvättmaskin/torktumlare samt flertal nya vägmonterade skåp. Ditt sovrum är ett av de 2 stora (22 kvm). Hela lägenheten är fullt möblerat inklusive full köksutrustning, såsom tallrikar, bestick, kastruller mm. Ditt eget sovrum är möblerat med en dubbel & en tre-dubbel klädgarderober, stort skrivbord, kontorsstol, fåtölj med fotpall, & en ganske ny högkvalitetssäng (110 x 200).

Vatten, värme, el & mobilt bredband ingår i hyran som är allt inkl. på 5 900 kr/mån. Gratis parkering ingår utanför entrén. Tillträdet önskas sker helst första veckan i december (vi använder Blockets standard avtal med 2 månaders depositum (samma som uppsägningstiden) som betalas med första månadens hyra (används som hyra under uppsägningsperiodens).

Adress: Reprovägen 3 i Täby (4 minuters promenad till Viggbyholms Station som är på Roslagsbanan (den går direkt till Stockholms Universitet (tar ca 14 minuter) & Tekniska Högskolan (tar ca 18 minuter). Lägenheten är ca en 12 minuters promenad från själva Täby Centrum.

Viktigaste för oss är att hitta rätt person och att ni känner samma sak om oss. Ring snarast för visning och träff eller för att ställa kompletterande frågor. Väl mött!

Tel: +46 70 858 84 77 (det går alltid bra att ringa fram till ca midnatt)

Min e-mail: ns@esthetic.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby