Reprovägen 3

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Reprovägen 3, Täby


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Stort möblerat sovrum i vår 120 kvm 3 rok
Hej !

Vi söker en positiv och tillförlitlig KVINNLIG hyresgäst att dela vår stora mycket bekväma lägenhet.

Viktigaste är att vi hittar bra kommunikationen som fungerar bra för alla. Vi söker enbart en kvinnlig gäst med en stabil ekonomi.

Lägenheten finns som är del i en en-plans villa på marknivån. Den är en av 3 husdelar på totalt 120 kvm. Vi har mittdelen som i sin tur är fördelad på 3 rum och kök, varav 2 stora sovrum på 22 kvm och 1 mindre sovrum.

Köket man delar är faktiskt ett komplett kök/vardagsrums kombination på drygt 30 kvm och är helt möblerat inkl. full köksutrustning, såsom tallrikar, bestick, kastruller, mm..

Vi använder väldigt sällan det mysiga köks/vardagsrums kombination (det innebär att du får ett vardagsrum med på köpet ca 80 % av tiden utan merkostnad). I praktiken disponerar du en mycket större boyta än ett vanligt inneboende boendeförhållande med bara sovrum, tillgång till badrum och köks del. Alltså har du en stor lägenhet att röra dig fritt i (ca 70 kvm i faktiska yttan)!

Badrummet har även en ny tvättmaskin/torktumlare samt flertal nya vägmonterade skåp. (slipper boka tvättrumstider). Mycket ytterligare extra lagrings och förvarings plats finns för dig också inom hus.

Hyressovrummet är 22 kvm fullt möblerat med dubbel & en tre-dubbel klädgarderob, stort skrivbord, kontorsstol, fåtölj med fotpall, & en ganska ny högkvalitets säng (110 x 200).

Själv är jag Amerikan som har bott i Sverige i ca 30 år. Min son är snart nyfylld 15 år. Vi är positiva, lätta att ha att göra med och vana vid att ha hyresgäster (redan 5 år har hyresrummet hyrts ut, ca 6 månader till ett år åt gången).

Eftersom jag har (som sjukpensionär) hemtjänsten hålls ALLTID lägenheten kliniskt rent (dammfri) utan extra insats från dig om dem delade utrymmena. Vatten, värme, el & mobilt bredband ingår i hyran. Gratis parkering finns dessutom direkt utanför entrén.

Tillträdesdagen är från 1 juli dock helst senaste den 15 juli. Vi använder Blockets standard avtal & villkor (ömsesidig uppsägning om 45 dagar med motsvarade deposition vid avtalsskrivning).

Reprovägen 3 ligger inom 5 minuters promenad till Viggbyholms Station längst Roslagsbanan (tåget går direkt till Stockholms Universitet på ca 14 minuter & Tekniska Högskolan på ca 18 minuter). Det är dessutom enbart en ca 12 minuters promenad till Täby Centrum.

Viktigaste för oss är att vi hittar rätt person och att ni känner samma sak om oss. Ring vänligen för visning eller för att fråga mer och ordna en snabb visning.

"Please use Google translator for a quick English version". Don't call if you don't understand the ad text completely in Swedish or English.

OBS! Om vi skriva avtal redan den 1 juli och betala/utväxla nycklarna får ni 1000 kr. extra som en engångs rabatt för juli.

Väl mött!

Neil Shelley

Tel: 070 - 858 84 77 (ni får gärna ringa fram till ca. 23.00)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby