Reprovägen 3, 183 77 Täby

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Reprovägen 3, 183 77 Täby, Täby


Hyra:

5300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Varmt möblerat rum i stor skön lägenhet
Hej på dig!

Som alla andra söker vi en positiv och tillförlitlig hyresgäst . Om du söker ett tryggt och ordnat boende i en period om helst 6 månader har du kansk kommit rätt.

Viktigast är att kommunikationen och personkemin fungerar bra för alla. Vi söker enbart en KVINNLIG hyresgäst (t. ex. student eller en som arbete och har stabil ekonomi).

Lägenheten är totalt 120 kvm fördelat på 3 rum och kök/vardasrum. Det är 2 styck stora och 1 mindre sovrum. Köks/vardagsrums kombination är också fullt möblerat och drygt 30 kvm. Lägenheten är fullt möblerat inkl. full köksutrustning, såsom tallrikar, bestick, kastruller, mm..

Vi använder själva väldigt sällan det mysiga köks/vardagsrums kombination (du får därför tillgång till den själv nästan hela tiden utan merkostnad som en jätte sidovinst).

Det betyder att du som hyresgäst har en mycket större boyta än ett inneboende rum med tillgång till badrum och kök. Alltså har du en stor lägenhet att röra dig fritt i (ca 70 kvm i praktiken!)

Badrummet har även en ny tvättmaskin/torktumlare samt flertal nya vägmonterade skåp. Hyressovrummet är 22 kvm fullt möblerat med en dubbel & en tre-dubbel klädgarderob, stort skrivbord, kontorsstol, fåtölj med fotpall, & en ganska ny högkvalitets säng (110 x 200).

Själv är jag Amerikan som har bott i Sverige i ca 30 år. Min son är snart 15-år. Vi är positiva, lätta att ha att göra med och vana vid att ha hyresgäster (har hyrt detta rum i snart 5 årt utan problem).

Eftersom jag har hemtjänst hålls alltid lägenheten kliniskt rent (dammfri) utan extra insats från dig om dem delade utrymmena. Alltid bra för allas bekvämlighet & gemensamma trivseln.

Vatten, värme, el & mobilt bredband ingår i hyran. Gratis parkering finns dessutom direkt utanför entrén.

Tillträdesdagen är från 1 juni (helst senaste den 15 juni). Vi använder Blockets standard avtal & villkor (ömsesidig uppsägning om 2 månader med motsvarade deposition vid avtalsskrivning).

Adressen:

Reprovägen 3 (5 minuters promenad till Viggbyholms Station längst Roslagsbanan -tåget går direkt till Stockholms Universitet på ca 14 minuter & Tekniska Högskolan på ca 18 minuter). Lägenheten är ca 12 minuters promenad från Täby Centrum.

Viktigaste för oss är att vi hittar rätt person och att ni känner samma sak om oss. Ring därför vänligen för att ordna en visning och fråga mer.

Väl mött!

Neil Shelley

Tel: 070 - 858 84 77 (ni får gärna ringa fram till ca. 23.00)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby