Sippvägen 17

Täby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sippvägen 17, Täby


Hyra:

4300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Två rum i delad lägenhet uthyres omgående
Vi hyr två trevliga rum i en separat lägenhet med egen ingång på bottenvåningen till en villa i Viggbyholm i Täby till studerande eller yngre person med fast arbete på minst 1 år. Viggbyholm är ett lugnt villaområde ca 15-20 min från Stockholm nära Östersjön och anslutande till Danderyd. Ett rum är ca 16 kvm och ett rum ca 10 kvm, kostnad 4 300 resp 3 400 i månaden inkl fiber/internet, el etc. Du delar dusch, kök, toalett med tvättpelare och hallar med två andra studerande. Städning 1 g varannan vecka av allmänna utrymmen ingår i hyran. Studerande på Stockholms universitet, KTH edyl har förtur.

200 m till busshållplats (även nattbuss), 15 min (eller 5 med cykel) till Roslagsbanan som tar dig till Universitetet på ca 15 min eller KTH eller Stockholm city på drygt 20 min. Nära till mataffär med generösa öppettider (50 m), McDonalds dygnet om (150 m), badplats (500 m), grönområden, insjöar och havet, träningslokaler och Sveriges största centrum Täby centrum med bio, restauranger, banker och allt vad du kan behöva...
Hyrestid är minst 2 terminer/1 år och gärna längre. Du behöver vara ordningsam, ansvarsfull, ha god ekonomi och ha lätt att komma överens med andra. Rummen hyrs bara ut till enskilda personer. Deposition 2 månadshyror som fås tillbaka efter hyrestidens slut.
Det går att flytta in omgående.

Skicka ett mail och berätta om dig själv som person och dina planer framåt, hur du ser på hyrestid osv och när du skulle kunna träffa oss och titta på det rum du är intresserad av. Ring alltså inte skicka ett mail först så kontaktar vi dig sedan.
Välkommen till ett trevligt boende nära natur och Stockholm!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby