Södervägen

Täby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södervägen, Täby


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Rymlig ljus 2:a uthyres i Täby
Rymlig ljus 2:a på ca 50 kvm i attraktiva Täby uthyres. Lägenheten är i mycket gott skick med ljust målade väggar.

Lägenheten är belägen i ett av Täbys mer exklusiva bostadsområden med närhet till natur och kollektivtrafik. Utanför dörren har du 5 minuts promenadavstånd till Viggbyholms station med bara 20 minuters tågresa till Tekniska/Östra Station. Eller 5 minuts avstånd till bussar som åker in till Mörby Centrum på 10 minuter. Täby Centrum ligger 15 min gångavstånd från lägenheten.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med stor dubbelsäng och byrålådor i sovrummet samt goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda nyrenoverade skjutgarderober. Hallen är även den utrustad med förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet finns en 3,5 sits Bradfordsoffa, soffbord, 55inch tv samt matbord med 6 stolar. Köket är nyrenoverat med en öppen bardisk till vardagsrummet. Helt oanvända tallrikar, bestick, glas kommer att ingå i lägenheten.

Uthyres omgående - tillsvidare för 12 500 kr/mån till företag eller till en ansvarsfull person eller par. Rökning och djur förbjudes. Hyran betalas in den 25de varje månad i förskott. Deposition på 2 månaders hyra kommer att tas när avtalet är skrivet som återlämnas efter besiktning vid hyrestidens slut.

Anmäl intresse via mail med en kort presentation om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby