Starvägen

Täby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Starvägen, Täby


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Lägenhet 1:a, korttidsboende. Inflytt 1/12
Etta i fint skick uthyres: egen ingång, kokvrå, badrum med dusch och tvättmaskin, egen uteplats samt vindsförvaring! Ettan är renoverad med nymålat tak, nymålade väggar och nylagt parkettgolv. Uthyres omöblerad, inflytt 1a december. Ligger i ett lugnt och naturskönt område i Täby, 30 min kollektivt till city, 5 minuters promenad till närmaste Ica, 5-10 min bilfärd till Täby Centrum.

Uppsägningstiden från bägge parter är en månad, hyran betalas i förskott, samt en månadshyra som deposition. Självklart så är du som hyresgäst också skötsam om lägenheten, betalar hyran i tid samt håller ljudnivån på en sansad nivå.

Uthyrningstid:
Under våren funderar vi på att bygga om/totalrenovera lägenheten, och eventuellt göra den till en bostadsrätt istället för hyresrätt varvid lägenheten inte kommer att vara tillgänglig för uthyrning mer än ett par månader nu. Det finns ännu inte ett bestämt utflyttningsdatum, och vid behov kommer vi ev. att kunna anpassa detta efter dig som hyresgäst beroende på när det passar för dig. Observera dock att det handlar om ett korttidsboende på ett par månader.

Låter detta intressant? Skicka då ett mail där du berättar lite om dig själv, vem du är och vad du gör samt varför du tycker att du skulle passa för just denna typ av boende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby