Tibblevägen 8

Täby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tibblevägen 8, Täby


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Riktigt bra läge i Täby/Danderyd
Runt den 1:a Februri kommer vi hyra ut stora delar av undervåningen på vårt hus i Lahäll, Täby precis på gränsen till Danderyd. 50-60kvm beroende på hur man räknar biytorna. OMÖBLERAT, fördelat på två stora rum, mindre kontorsrum/förvaringsrum, kök, separat dusch och WC.

Det finns gott om förvaringsutrymme om du behöver det. Du har egen ingång och tillgång till uteplats. Parkeringsplats ingår i hyran liksom vatten, värme, WIFI och el.

Läget i Lahäll är riktigt bra med buss runt hörnet och 8 min till Roslagsbanan. Det tar c:a 20 minuter till Universitetet och Tekniska högskolan. 25 minuter in till T-centralen. Till Danderyds sjukhus tar det 8 minuter. Solna/Sollentuna/Vallentuna/Åkersberga når du också inom 30 min. Bara några minuters promenad till Altorpsspåret där du kan springa eller cykla mountainbike.

Vi letar efter EN långsiktig och stabil hyresgäst som inte gör för mycket väsen av sig eftersom vi har småbarn. Vi gör inga undantag när det gäller att bara hyra ut till EN person.

Uppfyller du kriterierna nedan så skicka oss ett mail där du skriver lite kort om dig själv.
1. Rökfri.
2. Letar långsiktigt boende.
3. Stabilt jobb eller studerar. (Studieintyg eller arbetsgivarintyg måste finnas vid kontraktsskrivandet).
4. Inga husdjur.
5. Ingen betalningsanmärkning.
6. Goda referenser.
7. Kan betala två månadshyror i deposition efter kontraktet är skrivet.

Om du är händig och kan tänka dig att hjälpa till med mindre saker som kan tänkas behövas fixas på ett hus så kan hyran justeras nedåt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby