Tjädervägen 33

Täby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tjädervägen 33, Täby


Hyra:

19500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Charmig villa i populära Skarpäng i Täby
En charmig villa i den populära Skarpäng-idyllen som ligger ca 5 minuters bilväg från Täby Centrum med 260 butiker, caféer och restauranger.

Huset ligger i ett mycket fint och lugnt grönområde, omgivet av ett naturreservat och 3 vackra sjöar - Rösjön, Mörtsjön och Fjäturen. Det ger en fantastisk möjlighet till fina promenader och joggingturer. På bara några minuters gångväg ligger två underbara stränder belägna vid Rösjön. Gillar ni jogga och promenera finns det många vandringsleder och motionsspår, runt Mörtsjön går även ett motionsspår med elljusslinga. För dem som gillar vintersport finns det en skidbacke i närheten och flera skidspår samt en skridskobana på Rösjön.

Villan, som är totalrenoverad 2011-2015, är på totalt 160 kvm inklusive källare, varav boyta är 80 kvm.

Det finns 2 sovrum med rymliga garderober, stort ljust vardagsrum med täljstenskamin och öppen planlösning mot ett modernt kök, ett fint badrum med badkar. Tvättstuga och kläd/förvaringsförråd i källarplan, jordkällare samt parkeringsplatser för 2 bilar på tomten.

Tomten är på 800 kvm med en fin gräsmatta och 2 uteplatser med både förmiddags- och eftermiddagssol.

I närområdet finns flera dagis och skolor, ett lokalt centrum med ICA-butik, kiosk och pizzeria. Goda kommunikationer till Täby Centrum med buss (ca 7 minuter) och till Mörby Centrum (ca 15 minuter) därifrån går tunnelbanan till stan.

Huset uthyres fullmöblerat, för minimum ett år, helst för en längre period.

Krav: Ej rökare, stabil ekonomi

Hyra: 19 500 kronor/månad. I hyran ingår kabel-TV och sophämtning, annat som el och vatten betalas av hyresgästen.

Huset är tillgängligt från 1 oktober 2016.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby