Vesslev

Täby
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vesslev, Täby


Hyra:

34000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

166 m2


Beskrivning

Lyxvilla i insynsskyddat läge
Vi skall hyra ut vår mysiga villa i två våningar totalt 166 kvm. Villan har 7 rum varav 4 sovrum. Ett fint och spektakulärt hus på tomt i högt läge. Mycket fin utemiljö med stor terrass och flera altaner, ca 200 kvm.

Exklusiva och lyxiga material invändigt i kök och badrum. Huset har genomgått en hel del renoveringar och utbyggnader. Låga driftkostnader. 50 meter till Roslagsbanan och Ensta station.

Vi söker rökfri och djurfri familj med referenser och god ekonomi. Detta passar naturligtvis utmärkt för familjer med tonåringar och generationsboende. Eller företagare.

Villan har en stor tomt, stor parkering, bergvärme, bastu och jaccuzzi. Husets baksida är insynsskyddad och ligger mot en bergsknalle som inbjuder till lek och äventyr för barnen. Här finns även en mycket stor träaltan som löper runt husets gavel. Tomten är stor och något utöver det vanliga. Husets framsida har en granitterass med infälld belysning och är byggd i olika nivåer, ca 200 kvm. Detta ger ett exklusivt och tilltalande yttre. Stor stenlagd uppfart med plats för flera bilar.

Nedre vån:

Två sovrum. Här finns eget badrum, renoverat 2015 och en bastu.
Finns ett litet kök i denna vån. Denna våning kan användas separat, med egen ingång, t ex för byrå eller generationsboende.

Övre vån:

Exklusivt kök i valnöt från Nolte kök. Vitvaror av högsta kvalitet. Köksö med induktionshäll och diskho. I köket finns integrerad kyl, frys och diskmaskin från Miele. En ugn som är kombinerad ugn/mikrovågsugn och ytterligare en ugn som är kombinerad ångugn/ugn, båda från Husqvarna. På golvet ligger ett mörkt granitgolv. Det är öppen planlösning ut mot vardagsrummet och det finns en stor matplats som rymmer upp mot 10 personer.

Vardagsrum
Vardagsrummet är indelat i två delar. Här finns även en braskamin. Den ena delen är som ett uterum med stora glaspartier.

Sovrum
Det finns två sovrum på övre plan. I båda sovrummen finns inbyggda garderober.

Badrum
Stort badrum med ljust klinkergolv med golvvärme. Här finns både en stor jacuzzi och en duschhörna.

Huset hyres ut from 1 augusti och tillsvidare. Minst ett års uthyrning, gärna längre. Hyran är kallhyra. Villan kan hyras ut delmöblerad eller utan möbler. Vid intresse kan kontakt ske via mail. Visning kan ske from 9 juli. Vi önskar att få information om dig/Er som ska bo i huset, referenser och ekonomi.

Med vänliga hälsningar familjen Niknam

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Täby