Riksvägen 12

Tierp
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Riksvägen 12, Tierp


Hyra:

9450 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

105 m2


Beskrivning

Lägenhet med egen ingång
Hyr ut övervåningen av mitt hus som en lägenhet med egen ingång. Stora delar av lägenheten är nyrenoverad med nya ytskikt. Helt nybyggt badrum med tillgång till tvättmaskin och torktumlare och nydragen el. I hyran ingår vatten, el, värme, internet och TV. Så det enda som tillkommer är hemförsäkring. Tillgång till fler tv kanaler och garageplats kan ordnas mot avgift. Huset ligger på en arkitektritad tomt om 3400m2

Huset ligger i Mehedeby. På orten finns en liten byskola med ca 50 elever samt förskola med samma antal till, samt en dagmamma där jag har mitt yngsta barn. Tågtrafik går både mot Gävle (30 min) och Uppsala med (50 min) med timmestrafik från 5-22 varje dag samt med enstaka avgångar under natten. (rykten säger att halvtimmestrafik kan komma när 2 spårigt är utbyggt längs hela sträckan Uppsala-Gävle) Dessutom är det 1 km till E4 påfarten med 30km till Gävle och 70km till Uppsala.

Hyr ut via qasa.se och objektet finns på denna länk. https://qasa.se/listings/1539/ Efter kontraktsskrivning vill jag ha en månads deposition. Innan kontrakt skrivs vill jag också att du/ni ansökt om Qasa garanti som är en kostnadsfri tjänst som ger mig lite större säkerhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tierp