Klockarudden 9, Åstol

Tjörn
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klockarudden 9, Åstol, Tjörn


Antal rum:

6 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Fint hus på Åstol Bohuslän
Hyr detta mysiga hus på Åstol, Västkustens pärla!

Vita fiskarstugor i smala gränder och röda små fiskebodar välkomnar i hamnen.
På den stora altanen lyser solen från tidig morgon till sen kväll. Den ligger väl skyddad för vind från alla väderstreck. Solnedgången kan ni njuta av från balkongen på översta våningen med panoramautsikt över Paternosterskären.

Precis utanför dörren ligger barnbadet med sin vattenrutschkana och saltvattenspool där botten är av sand och här stortrivs barnen. Vill man inte bada i poolen så är det bad runt hela ön. Antingen går ni i direkt från de solvarma klipporna eller använder ni de stegar som finns uppsatta. Det finns också trampoliner och klippor att hoppa från.

Övervåningen inrymmer 3 sovrum varav ett har dubbelsäng, ytterligare ett har två sängar som står ihop men som kan flyttas isär. Det tredje rummet erbjuder en rymlig bäddsoffa. På tomten ligger också den mysiga lillstugan med ytterligare två bäddar. Det finns även möjligheter att bädda i källaren för ytterligare nattgäster. Det finns två toaletter (ön har kommunalt vatten och avlopp).

På första våningen hittar ni ett välutrustat, rymligt kök med spis, ugn, kyl, frys, micro, diskmaskin och en matplats för ca 6 personer. I matsalen brevid kan tio personer ta plats utan att trängas och efter maten erbjuder vardagsrummet soffor och fåtöljer att sjunka ner i eller se solen gå ner från den pittoreska glasverandan, också den med en liten soffgrupp.

Ön är ett mysigt litet fiskarsamhälle med park, lekplats och lanthandel. Rökeriet och Åstols café tillsammans med alla båtarna och barnens krabbfiskebrygga skapar en mysig stämning i hamnen. Under sommartid säljs färsk fisk och skaldjur av lokala fiskare som även ordnar fisketurer eller sälsafari.

För mer info om Åstol och Åstols Rökeri;
www.astolrock.se
www.astolrokeri.se

Högsäsong: 10000 SEK/vecka
Huset hyrs ut veckovis med tillträde på lördag kl 14.00 och frånträde lördag före kl 10.00.
Husdjur och rökning inomhus är förbjudet.

Varmt välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tjörn