Hammarlövs Byaväg 157-8

Trelleborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hammarlövs Byaväg 157-8, Trelleborg

Hyra:

18000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Hus + gästlägenhet - Falsterbo HorseShow
Passar på att åka på husbilssemester V:27 och hyr därmed ut mitt hus till bättre behövande =)

Modernt renoverad en och en halv-plansvilla + gästlägenhet. Huset ligger i den lilla byn Hammarlöv (ca 25 minuter från Falsterbo) och har mycket goda parkeringsmöjligheter. Stensatt tomt med pool (3x6m) som håller 27 grader.

Nedre plan består av en öppen planlösning med kök, matbord med plats för upp till 10 personer, vardagsrum, kontor och badrum med dusch. Genom groventrén eller köket kommer man till tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och skotork (den är jag extra nöjd med) =).

Övre plan består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett barnrum med en 110 cm säng), en toalett och takterass med underbar kvällssol.

Gästlägenheten är placerad ovanpå garaget med ingång från poolområdet. Den består av två rum (det ena med dubbelsäng och ett litet bord med tre stolar och ett kylskåp det andra är i skrivandets stund tomt) och ett badrum med dusch.
Finns möjlighet att använda sig av min upplåsbara madrass (plats för två) samt en resesäng (plats för en), finns även en resespjälsäng om det skulle behövas.

Inga husdjur av större stort, ej rumsrena (eller sådana som gnager på möbler) får medtagas och röka får ni göra i trädgården.

Sängkläder finns till de tre ordinarie sängarna. Medtag egna handdukar och sängkläder till extrasängarna om ni har behov av dom.

Hyra under Falsterbo Horseshow (Sönd 3 juli - Sönd 10 juli) är 18 000 kr (inklusive slutstädning).

Ps. Fler bilder kan mailas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg