Hesekillegatan 8

Trelleborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hesekillegatan 8, Trelleborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Chärmig parhus i centrala Trelleborg
Ett trevligt tvåvåningsparhus mitt i centrala Trelleborg. 5 minuters promenad till stadspark, shopping och Trelleborg Central.

Bottenvåning: Ny röd ytterdörr med elektroniskt kodlås öppnas till alkov där det finns hatthylla och dörr till toalettrummet. Toalettrummet är fräscht och helkaklat och har toalett, handfat, spegel och förvaring. Vardagsrummet och matsal samt köket har en öppen planlösning och är ljus och luftig. I det kaklade köket finns ny spis, ny kyl/frys, diskmaskin, och förvaring på väggarna. Direkt utanför köket finns en altan med fönster på 3 sidor, vy mot gården och en dörr som öppnas till en fin uteplats.

Våning två: Uppför den vita trappan finns två sovrum; båda med "walk-in closets" och stora fönster som släpper in mycket ljus. Badrummet är helkaklat och har toalett, handfat, badkar, spegel och förvaring.

Gården är liten och fin med gräsmatta och några buskar och växter. Finns förvaring i trädgårdsskjul och en mysig uteplats som får morgonsol. I källaren finns mycket möjligheter till förvaring. Det är här mycket låg takhöjd, ca 1,50m En extra frys finns med direkt tillgänglighet upp trappan till köket. Tvättstugan har normal takhöjd och här finns tvättmaskin, torktumlare och handfat. Rummet är helkaklat och öppnas till gården.

Hyran inkl. Verisure hemlarm. Husdjur är tillåtet men hyresgästen står för eventuella skador.

Hyran exkl. vatten, el, värme och sophämtning som kostar ca. 2000/månad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg