Hyredammsgatan 3

Trelleborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyredammsgatan 3, Trelleborg


Hyra:

8350 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

116 m2


Beskrivning

Etagevåning uthyres vid stadsparken
På 2:a resp 3:e våningen på Hyredammsgatan 3, finner ni denna ljusa etagevåning som blev ommålad i vitt under 13/14.

Nedanvåningen med hallen med klinker i ingångspartiet, helkaklat badrum, med dusch. Köket med klinkergolv och körsbärsfärgad köksinredning, ugn/spis, Fläkt (ny), delad kyl/frys och (bänkdiskmaskin, espressomaskin och mikro som jag tar med mig). Har en egentillverkat matberedningsbänk i köket (som ni kan få köpa).

V-rum har en fräsch stavparkett och där finns plats för matplats (8-10 pers) och en soffgrupp. Utanför v-rummet finns balkong där man kan se delar av stadsparken och övre om man anstränger sig. Perfekt om man vill koppla av efter en stressig dag.

Trappa upp till ovanvåningen från V-rummet. Här finns 3 rum och en klädkammare, 2 sovrum med 1 respektive 2 garderober och ett rymligt allrum (TV och ett kontor). I allrummet finns 2 fönster, där man ser stadsparken, övre, badhuset och delar av övriga Trelleborgs
lägenhetstak. Lägenheten vetter åt syd för V-rum och Allrum.

Tvättstuga och 2 förråd i källaren. På baksidan finns en bakgård fräscht med mycket gräs och grönt, där man kan grilla och äta middag ute på sommaren. Värme och vatten ingår i Hyran. Lägenheten och huset bär spår av sin ålder på vissa ställen.

Jag hyr ut lägenheten i 2.a hand under 1 års tid, med möjlighet till förlängning. Inflyttning omgående. Kontrakt skrives med husvärden efter sedvanlig kreditupplysning.

Vänligen återkom per telefon om du känner att ni behöver ytterligare information och fler bilder OCH framförallt via webblänken nedan (obligatoriskt för att komma med i urvalet, du blir kanske tvungen att kopiera den och klistra in den själv i din webbläsare) med dina kontaktuppgifter, en beskrivning av dig själv, ditt arbete, inkomster och med minst 2 referenser, så återkommer jag till dem som får komma och titta på lägenheten.

https://docs.google.com/forms/d/1VK_VC2-ZFO1bm6LqH 0i2arTF3MMfbHaFjQSU8L6H-u0/edit

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg