Smyge Strandväg 5B

Trelleborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smyge Strandväg 5B, Trelleborg


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

142 m2


Beskrivning

Mysigt radhus vid havet i Smugehuk
3 rok fördelat på 142 kvm, nyrenoverat, öppen planlösning och lantlig charm. Trädgård och biluppställningsplats. Dekorativa tegelväggar och träbjälkar är varsamt framtagna i huset som är byggt 1909 och ursprungligen är det gamla rökeriet i Smygehamn. Huset ligger invid småbåtshamnen i Smygehuk.
Det första man möts av är ett enormt kök med härligt ljusinsläpp i lantlig miljö. Köket renoverades 2014 med bevarad tegelvägg och träbjälkar, som gör huset otroligt charmerande.
Fortsätter vi vidare in i bostaden så kommer vi till sovrummet med intilliggande badrum. Även här finns det dekorativa teglet som härrör från de gamla ugnarna från rökeriet. Badrummet är i fint skick, har toalett och dusch och renoverades 2011. Den rymliga tvättstugan ligger i andra änden av bostaden och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare ligger intill.
Golvvärme i hela bottenvåningen.
Fortsätter vi upp på ovanvåningen så möts vi av ett trevligt furugolv i kombination av ljusa väggar och en fondvägg som ger liv åt sällskapsrummet. Utgång genom pardörrar till balkong i västerläge. Här finns också ytterligare ett sovrum med intilliggande badrum med toalett och sittbadkar i jacuzzimodell.
Trädgården är trevligt uppväxt med rosenrabatter, buskar samt trevliga uteplatser i västerläge. Närheten till stranden är naturligtvis ett extra plus!
9500 kr kallhyra. Konsumtionsavgifter (värme, vatten, avlopp, sopor) tillkommer.
Rökfritt. Djurfritt, men katt OK.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg