Sockerbiten 5

Trelleborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Trelleborgshem
Adress: Sockerbiten 5, Trelleborg
Hyrdes ut: 2017-12-01

Hyra:

4751 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Observera! Det går endast att ha 5 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet.

TrelleborgsHem bygger just nu 59 nya lägenheter på Sockerbrukstomten, korsningen Bryggaregatan och Allén, i centrala Trelleborg. Husen byggs i två olika etapper och etapp 2 som byggs nu.

I Trelleborg samsas närheten till havet med stadens liv och med gångavstånd till de nya pågatågen når du Malmö på 25 minuter. Strax utanför har du belysta, asfalterade gång- och cykelvägar samt närhet till skolor och barnomsorg.

Lägenheterna är modernt planerade med mycket ljusinsläpp och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtliga två- och trerumslägenheter har inglasad balkong. Samtliga lägenheter är inredda med ekparkett och vitmålade väggar.

Köket är välutrustat och ljust. Det vita Myresjököket har modern spis med keramikhäll och samtliga lägenheter har diskmaskin installerad. I två - och trerumslägenheterna finns en bardisk ut mot vardagsrummet.

Badrummet är tillgänglighetsanpassat. Helkaklat badrum med vita väggar och grå klinker på golvet. Elektrisk handdukstork på väggen och duschhörna, duschdraperiskena i vinkel. Alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin och torktumlare.

Den gemensamma tvättstugan är placerad i husets bottenvåning – på samma våning finns också lägenhetsförråd och entrén med postfack. Cykelförrådet är, precis som entrédörrarna, endast öppningsbara med din elektroniska nyckelbricka. Laddstolpar på parkeringen och solceller på taken.

Värme ingår i grundhyran
Kall- och varmvatten mäts och debiteras individuellt

Tillval: Tvättmaskin och torktumlare i tvättstapel, månadskostnad 264 kr

Kontraktsskrivning sker på ritning, ingen visning av lägenheten kommer att ske innan inflyttning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg