Strandgatan 38

Trelleborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandgatan 38, Trelleborg


Hyra:

16100 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

158 m2


Beskrivning

Fantastisk våning från slutet av 20-talet
Fantastisk våning från slutet av 20-talet i centrala Trelleborg.

Totalrenoverad ljus och luftig våning bestående av 5 rum och kök (ca 158 kvm) med högt i tak, stuckatur och med många tidstypiska och charmiga detaljer bevarade. Detta är ett tillfälle för dig som söker det unika. Lägenheten består av två stora salonger samt vardagsrum och två sovrum. Den har tre meter i takhöjd, öppen spis samt parkettgolv i de flesta rummen. De höga fönstren ger bra ljusinsläpp från både norr och söder.

Lägenheten är målad/tapetserad i ljusa färger. Den har två större walk in closet. Badrum med dusch är kaklat. Därtill har lägenheten en gästtoalett. Köket har ny diskmaskin, ny kyl/frys samt induktionshäll för snabb och energisnål uppvärmning samt en ny separat ugn. Samtliga fönster har fönsterkassetter vilket gör att trafiken från det centrala läget i staden inte hörs in i lägenheten.

Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och torkrum finns i källaren. Där finns även möjlighet att ställa cykel. I anslutning till lägenheten finns en liten skyddad trädgård i söderläge, med bord, stolar, grill etc som hyresgästerna har tillgång till.

I direkt anslutning till huset finns parkeringsplatser och i varje lägenhet ingår en P-plats. Önskas fler finns möjlighet att hyra detta. Värme/vatten ingår i hyran, men eget el-abonnemang står hyresgästen för.

Lägenheten ligger på bekvämt gångavstånd till tågstation (ca 700 m) och i nära anslutning till E6 norrut.

Lägenheten hyrs ut i första hand. Inflyttning 1 oktober.

Huset saknar hiss och våningen ligger på plan 2.

Vi hyr ut både till företag och privatpersoner.
Kreditkontroll kommer att göras.

För frågor ring 0709 -81 00 48 eller mejla intresseanmälan enligt länken nedan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg