Domsagevägen

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Domsagevägen, Trollhättan
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5265 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Mitt i Trollhättan hyr vi nu ut flera spektakulära lägenheter i en av stadens mest karaktäristiska byggnader. I det tidigare vattentornet har de runda lägenheterna alla sin unika planlösning och här kliver du direkt ur hissen in i din lägenhet. Under 2018 har lägenheterna totalrenoverats så alla ytskikt är nya. 

Vattentornet ligger mitt i centrala Trollhättan, ett stenkast från Högskolan Väst och Drottningtorget. Här bor du med stadens restauranger, butiker, krogar, parker och kulturutbud runt knuten. På Drottningtorget passerar alla stadens bussar så du kan enkelt klara vardagen utan bil om du så önskar.  


Närområdet:


Produkten:

Denna lägenhet på ett rum och kök är belägen på våning fem av elva.

BOFAKTA:

Väggar
Vitmålade väggar och tak.

Golv
Ekparkett, plankutförande. Klinker i grå antracit i entré.

Fönsterbrädor 
I sten. De breda fönsternischerna är klädda med klinker i grå antracit.

Kök
Vita köksluckor från Marbodal och vitt kakel. Bänkskiva i laminat, svart struktur med rundad kant, nedfälld ho i rostfritt stål. Induktionshäll och inbyggnadsugn. Kombinerad kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Mikrovågsugn.

Badrum
Grå klinker Höganäs Calypso matt på golv och vitt kakel på väggarna. Duschstång, badrumsskåp med spegel, belysning och eluttag, handdukstork och golvvärme.

Tvättmaskin
Gemensam tvättstuga i bottenplan.

Värme, vatten och el
Kvarteret Skottön är anslutet till fjärrvärmenätet. I lägen­heterna monteras radiatorer. Varmvatten och el mäts individuellt och läggs på hyran i efterhand.

TV, telefoni och internet
Lägenheterna är utrustade med fiberanslutning och Open Universe öppna bredbandsnät. Com Hems bas­utbud av TV-kanaler ingår.

Hiss
Hiss går till alla lägenheter aktiveras med hjälp av nyckel.

Förråd
Förråd finns i fristående byggnad på Domsagevägen.

Parkering
6 stycken platser hyrs ut enligt köpoängsystemet.

Ytterdörr
Krävs individuell nyckel för att åka upp med hissen till varje lägenhet/våningsplan. Dörr med patentlås för att komma in i lägenheten. Ingång till huset och tvättstuga sker med elektroniskt passersystem.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel