Drottninggatan 71A

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Drottninggatan 71A, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

7532 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:


En rymlig lägenhet med stora fönster från vardagsrum och sovrum och en balkong in mot den grönskande gården. Med ekparkett i varje rum blir lägenheten varm och ombonad. Köket är modernt och smakfullt med vita skåpsluckor och mycket bänkyta. Spisen har häll och det är förberett för diskmaskin. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin, torktumlare och en arbets- eller avställningsyta.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan