Drottninggatan 71B

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Drottninggatan 71B, Trollhättan
Hyrdes ut: 2015-06-01


Hyra:

5137 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

Här har du en egen härlig uteplats. Planlösningen ger en rymlig känsla åt lägenheten samtidigt som den är så väl planerad att köket separeras från övriga rummet, trots att inga väggar skiljer det åt. Köksdelen är modernt och smakfullt med vita skåpsluckor och spishäll och med gott om bänkyta. Det är förberett för diskmaskin. I den ljusa lägenheten ligger ekparkett på alla golv och lägenheten har gott om förvaringsutrymme. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfullagrå inslag och där finns både tvättmaskin och torktumlare och en arbets- eller avställningsyta.

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Obs! Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan