Drottninggatan 71C

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Drottninggatan 71C, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

7552 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:

Trygghetsboende för dig fyllda 70 år.

Lägenheternai Trygghetsboendet är noggrant planerade så att det ska vara riktigt enkelt ochsmidigt att bo. Exempelvis är badrummen extra rymliga och här finns ingabesvärliga trösklar eller smala dörröppningar.

Förutomtrivsamma lägenheter erbjuds möjligheten att träffa andra hyresgäster i sammaålder. På det första våningsplanet finns en stor gemensamhetslokal på 129 kvmmed tillhörande kök och altan som verkligen inbjuder till fikastunder och olikaaktiviteter, både till vardags och till fest. Alldeles i närheten finns ocksåRådjurets serviceboende med matsal och servering.  Fridhems centrala läge gör att du harpromenad avstånd in till Trollhättans centrum med alla affärer, restaurangeroch det breda kulturutbudet. Vill du ta bussen har du hållplatsen alldelesutanför porten. För att hyra lägenhet i Trygghetsboendet ska en av personerna ihushållet ha fyllt 70 år.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan