Drottninggatan 71D

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Drottninggatan 71D, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

5476 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:

1 rum och kök

Trygghetsboende 70+

Förutom trivsamma lägenheter erbjuds här möjligheten att träffa andra hyresgäster i samma ålder. På första våningsplanet finns en stor gemensamhetslokal som inbjuder till fikastunder och olika aktiviteter, både till vardag och till fest. Alldeles i närheten finns också Rådjurets serviceboende med matsal och servering.

Fridhems centrala läge gör att du har promenadavstånd in till centrum, annars finns det passande nog en hållplatsalldeles utanför porte.

Lägenheterna i Trygghetsboendet är noggrant planerade med exempelvis extra rymliga badrum utan besvärliga trösklar eller smala dörröppningar.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan