Humlevägen

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Humlevägen, Trollhättan
Hyrdes ut: 2021-08-08
Hyra:

3011 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2

Hyresvärdens beskrivning

Området:

Sylte är den sydligaste stadsdelen i Trollhättans tätort. Bussarna till Trollhättans centrum går tätt och tar dig in till stan på bara en kvart. Här blandas villorna och radhusen med flerbostadshusen. Sylte har även ett eget centrum med bland annat en välsorterad matbutik, bibliotek och flera restauranger.

På Sylte blandas unga och gamla. Både grundskola, flera förskolor, fritidsgård och äldreboenden finns i området. Närheten till grönområden gör att så många trivs här.

Garage och parkeringsplatser finns att hyra. Separat kö.

Obs! För den som hyr markbostad så ansvarar hyresgästen enligt hyresavtalet för att uteplatsen sköts på ett snyggt sätt under hela året. 

 

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 145 kWh/m² och år, varav el 4 kWh/m² Produkten:

Tillgänglighetsboende för dig som har behov av tillgänglighetoch trygghet.

Denna lägenhet är endast för dig över 65 år utan hemmaboende barn.

Ihyran ingår värme, vatten och hushållsel.

Detsom är anpassat i lägenheten är att det inte finns några trösklar, bredaredörröppningar, dusch i badrummet, stödhandtag i badrum ochspisvakt/timer i vissa lägenheter.

Detfinns hiss i varje trappuppgång, ett nytt låssystem som innebär attentrédörrarna kommer vara låsta dygnet runt. Miljöskåp för hushållssopor ochpapper finns i anslutning till fastigheten. Gemensam tvättstuga i separatbyggnad på Humlevägen 40. Bokning sker via ett passersystem, vilket innebär attingen utomstående har tillgång till tvättstugan under bokningstiden.

Boende i huset har även närhet och tillgångtill Humlegårdens restaurang som ligger på Humlevägen 90. Humlegården anordnaräven vissa aktiviteter.


Notering:
Visningsinfo:
För att minska smittspridning av Corona-viruset och inte utsätta dig som lägenhetssökande för onödiga risker, kommer vi inte att erbjuda visning av denna lägenhet på plats. De sökande med högst köpoäng kommer istället att få ta del av planlösning och lägenhetsbilder för att ändå få tillräckligt med information och kunna bilda sig en uppfattning om lägenheten. Detta är en tillfällig ändring av våra visningsrutiner och vi hoppas på din förståelse.

Vardagsrummet kommer att målas om innan inflytt

Sökområdet:

Trappuppgången:

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel